. Формування професійної культури майбутніх соціальних працівників : метод. підходи та принципи - Волкова, Катерина; Тарасенко, Неллі (My University, 2019)
Визначено та проаналізовано основні етапи та компоненти процесу формування професійної культури майбутніх соціальних працівників
Волкова К. С. Формування професійної культури майбутніх соціальних працівників : метод. підходи та принципи / К. С. Волкова, Н. В. Тарасенко // Наука і технології в еру інформаційного суспільства : матеріали наук.-прак. конф., 3 березня 2019, м. Бордеаух (Франція). – Бордеаух, 2019. – С. 118–122.
Keywords: формування професійної культури майбутніх соціальних працівників, соціальні служби, громадські організації, благодійні фонди