Своєрідні диригентські компетентності харківських «народників»: симфонічні оркестри - Снєдков, Ігор; Снєдкова, Людмила (My University, 2021)
У тезах простежується динаміка становлення харківської академічної народно-інструментальної школи
Снєдков І. Своєрідні диригентські компетентності харківських «народників»: симфонічні оркестри / І. Снєдков, Л. Снєдкова // Культура та інформаційне суспільство ХХІ століття : матеріали Всеукр. наук.-теорет. конф. молодих учених (Харків, 22–23 квітня 2021 р.) / За ред. проф. В. М. Шейка та ін. – Харків : ХДАК, 2021. – С. 134–136.
Keywords: Харківська академічна народно-інструментальна школа, виконавська майстерність