Особливості формування інформаційно-комунікаційної компетентності молодших школярів в умовах дистанційної форми навчання - Селезньова, Богдана; Кузнецова , Оксана (My University, 2024)
Сформовані життєві компетентності належать до найважливіших характеристик, необхідних для успішної самореалізації в житті, і є основними критеріями розвитку випускників закладів освіти.
Keywords: інформаційно-комунікаційна компетентність, дистанційна форма навчання, компетентнісний підхід, інформатизація освіти, результативність навчання; молодші школярі; дистанційна форма навчання; компетентнісний підхід; інформатизація освіти; результативність навчання; information and communication competence; younger students; distance learning; competency-based approach; informatization of education; learning effectiveness