Виховний потенціал професійно – прикладної фізичної підготовки у формуванні ціннісних орієнтацій учнівської молоді - Осіпцов, А.; Школа, Олена; Пристинський, В.; Житницький, А. (My University, 2017)
У статті розглянуто виховний потенціал професійно – прикладної фізичної підготовки у формуванні ціннісних орієнтацій учнівської молоді.
Виховний потенціал професійно – прикладної фізичної підготовки у формуванні ціннісних орієнтацій учнівської молоді / В. М. Осіпцов, О. М Школа, А. В Пристинський, А. О Житницький // Вісник Чернігівського пед. ун-ту. Сер. : Педагогічні науки. Фізичне виховання та спорт. – Чернігів : ЧДПУ ім. Т. Г. Шевченка, 2017. – Вип. 147. – Т. 1. – С. 329–37.
Keywords: Професійно – прикладна фізична підготовка, фізична культура, фізичне виховання, учнівська молодь; Professional - applied physical training, physical culture, physical education, student youth; Профессионально - прикладная физическая подготовка, физическая культура, физическое воспитание, учащаяся молодежь