Особливості формування управлінської компетентності здобувачів освіти педагогічних спеціальностей в умовах ЗВО - Кузнецова, Оксана; Бритченко, Даріна (My University, 2022)
В тезах доповіді розглянуто питання особливостей формування управлінської компетентності здобувачів освіти педагогічних спеціальностей в умовах закладу вищої освіти. Проаналізовано функції професійної діяльності та професійно-значущі особистісні якості педагога.
Кузнецова О. В. Особливості формування управлінської компетентності здобувачів освіти педагогічних спеціальностей в умовах ЗВО / О. В. Кузнецова, Д. О. Бритченко. // Реалізація в дошкільній та початковій освіті принципів демократії: зваженість, обізнаність, досвід : матеріали V Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. (Київ, 15 верес. 2022 р.). – Київ, 2022.
Keywords: управління, управлінська компетентність, формування управлінської компетентності, здобувачі освіти педагогічних спеціальностей, майбутні вчителі; management, managerial competence, formation of managerial competence, students of pedagogical specialties, future teachers