Педагогічні умови підготовки майбутніх учителів до реалізації педагогіки співробітництва в освітньому просторі початкової школи - Клещова, Р. (My University, 2019)
В концепції "Нова Українська Школа" зазначено, що нова школа працюватиме на засадах партнерства, в основі якої – спілкування, взаємодія та співпраця між учителем, учнем і батьками. Учні, батьки та вчителі, об'єднані спільними цілями та прагненнями є добровільними та зацікавленими однодумцями, рівноправними учасниками навчального процесу, відповідальними за результат.
Клещова Р.С. Педагогічні умови підготовки майбутніх учителів до реалізації педагогіки співробітництва в освітньому просторі початкової школи : пояснювальна записка до магістерської роботи спеціальності 013 "Початкова освіта" / Р. С. Клещова ; наук. керівник М. В. Андрєєв. - Харків, 2019. - 111 с.
Keywords: педагогіка співробітництва, педагогічні умови, майбутній учитель, початкова школа, освітній простір; pedagogy of cooperation, pedagogical conditions, future teacher, primary school, educational space; педагогика сотрудничества, педагогические условия, будущий учитель, начальная школа, образовательное пространство