Зміст роботи з розвитку і корекції мовлення дітей у закладах дошкільної освіти - Яцинік , Алла (My University, 2025)
В тезах висвітленj підхід до організації освітнього і корекційного процесів у сучасній системі дошкільної освіти
Keywords: мовленнєва компетентність; порушення мовлення; логопедична робота; діти дошкільного віку; speech competence; speech disorders; speech therapy work; preschool children