Гендерночутливий підхід у роботі з вразливими верствами населення у соціально-правовій сфері - Бєлоліпцева, Олена; Лисенко, Юлія; Ткаченко, М. Є.; Чернецька, Юлія; Цибуліна, І. В.; Рассказова, Ольга (My University, 2017)
Навчально-методичний посібник «Гендерночутливий підхід у роботі з вразливими верствами населення у соціально-правовій сфері» спрямований на гендерну просвіту працівників та волонтерів пробації; працівників територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг), державних та недержавних соціальних служб, викладачів вищої школи, які опікуються підготовкою майбутніх соціальних працівників; сприяння оволодінню фахівцями гендерночутливим підходом у професійній діяльності. Навчально-методичний посібник є складовою розроблених науково-методичних матеріалів: робочої програми, курсу лекцій з дисципліни «Соціальний супровід сім’ї». Призначено для викладачів соціальної педагогіки та студентів, які навчаються за спеціальністю «Соціальна робота», соціальних педагогів-практиків, соціальних працівників, працівників служби пробації та територіальних центрів.
Гендерночутливий підхід у роботі з вразливими верствами населення у соціально-правовій сфері: навч.-метод. посіб. / упор. О. В. Бєлоліпцева, Ю. О Лисенко., М. Є. Ткаченко Ю. І. Чернецька, І. В. Цибуліна ; за заг. ред. О. І. Рассказової. – Харків : ХГПА, 2017. – 78с.
Keywords: Соціальна робота, соціальна педагогіка, гендерночутливий підхід у професійній діяльності.