Особливості формування професійних якостей у майбутніх спеціальних педагогів засобами ігрового моделювання - Тельна, Ольга; Тарасова, Віталія; Кондратенко, Валентина (My University, 2022)
У статті розглядається проблематика професійної підготовки майбутніх спеціальних педагогів у сучасному закладі вищої освіти. У фокусі дослідження перебуває ігрове моделювання як ефективна навчальна технологія та особливості його використання у фаховій підготовці майбутніх спеціальних педагогів. Аналізуючи сучасний стан педагогічної освіти в Україні, автори звертають особливу увагу на необхідність застосування інтерактивних навчальних технологій у сучасних педагогічних університетах, що сприятиме підвищенню фахової компетентності та особистісної готовності здобувачів освіти до самостійного виконання практичної діяльності.
Тельна О. Особливості формування професійних якостей у майбутніх спеціальних педагогів засобами ігрового моделювання / О. Тельна, В. Тарасова, В. Кондратенко // Acta Paedagogiсa Volynienses, 2022. – Т. 1. – № 1. - P. 211 – 216
Keywords: майбутні спеціальні педагоги, професійні якості, ігрове моделювання; pre-service special educators, professional qualities, play modeling