Педагогічна практика в закладах освіти - Бельмаз, Ярослава; Пікалова, Анна (My University, 2024)
Методичні настанови містять загальні вимоги щодо керівництва і проходження педагогічної практики в закладах освіти магістрантів факультету соціально-педагогічних наук та іноземної філології за галуззю знань 01 Освіта, спеціальністю Середня освіта (Мова та зарубіжна література (англійська)). У методичній праці визначені компетентності, що формуються у магістрантів під час проходження педагогічної практики в закладах освіти, її сутність, критерії оцінювання, етапи проходження, оформлення звітної документації. Методичні настанови стануть у пригоді як керівникам педагогічної практики в закладах освіти магістрантів, так і здобувачам освіти, які проходять практику у закладах середньої, фахової передвищої та вищої освіти.
Педагогічна практика в закладах освіти : метод. настанови для здобувачів освіти, освітній рівень «магістр» / уклад. : Я. М. Бельмаз, А. О. Пікалова ; Комун. закл. «Харків. гуманітар.-пед. акад.» Харків. облради. – Харків, 2024. – 45 с.
Keywords: методичні настанови, педагогічна практика, заклади освіти; methodological guidelines, pedagogical practice, educational institutions