Artificial intelligence in biotechnology research - Moskalov, Vitalii; Kadenko, Iryna (My University, 2025)
Moskalov V. Artificial intelligence in biotechnology research / V. Moskalov, I. Kadenko // Проблеми та перспективи розвитку природничої освіти : зб. наук. праць І Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Переяслав, 02-03 квітня 2025 р.). – Переяслав : Домбровська Я. М., 2025. – С. 393–397
Keywords: artificial intelligence; biotechnological research; штучний інтелект; біотехнологічні дослідження