Звіт ректора Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради Галини Пономарьової про підсумки роботи за 2022 рік та виконання умов контракту - Пономарьова, Галина Федорівна (My University, 2023)
У Звіті представлена робота колективу академії за 2022 рік та виконання умов контракту.
Keywords: освітня діяльність; науково-дослідна діяльність; педагогічна практика; educational activities; research activities; pedagogical practice