Особливості індивідуального стилю діяльності вчителя інформатики - Кравченя, Альона; Харківська, Алла (My University, 2013)
В статті розглянуто особливості індивідуального стилю діяльності вчителя інформатики. Виділено три етапи діяльності вчителя . Розглянуто основні функції діяльності вчителя. Визначено основні різновиди індивідуальних стилів, охаректизовано їхні особливості. Розглянуто складові поняття "інформаційний компонент.
Кравченя А. О. Особливості індивідуального стилю діяльності вчителя інформатики / А. О. Кравченя, А. А. Харківська // Вісник Запорізького національного університету. Сер. : Педагогічні науки, 2013. – № 3 (21). С. – 80-87.
Keywords: інформатика, індивідуальний стиль, вчитель, викладання, компетенція, інформаційний стиль; informatics, individual style, teacher, teaching, competence information approach; информатика, индивидуальный стиль, учитель,преподавание, компетенция информационный подход