Природна культурно-історична спадщина як засіб формування художньо-естетичного смаку дітей молодшого шкільного віку - Блудова, Юлія (My University, 2016)
Важливим засобом всебічного гармонійного розвитку особистості є культурно-історична спадщина. Одним з об’єктів культурно- історичної спадщини є території чи водні об’єкти, інші природні та природно- антропогені об’єкти. Доведено, що природа відіграє велику роль в загальному, естетичному і моральному розвитку людини. Вивчення природної культурно- історичної спадщини регіону сприяє формуванню художньо-естетичного смаку, виховує любов до рідного краю.
Блудова Ю.О. Природна культурно-історична спадщина як засіб формування художньо-естетичного смаку дітей молодшого шкільного віку / Ю. О. Блудова // Wschodnioeuropejskie Czasopismo Naukowe (East European Scientific Journal) : miesięcznik naukowy. – Warszawa, Polska, 2016. – № 1 (5). – Vol. 2. – P. 8–12.
Keywords: природна культурно-історична спадщина, художньо- естетичний смак, ландшафтний парк, молодші школярі; natural cultural and historical heritage, artistic and aesthetic taste, landscape рark, younger schoolchildren