Вища юридична освіта: проблемні аспекти визначення змісту поняття у чинному законодавстві - Пироженко, Олександр; Шкурко, Владислав (My University, 2018)
У статті досліджено проблеми правової регламентації поняття «вища юридична освіта» та їх зв’язок з можливістю реалізації громадянами своїх прав. Запропоновано шляхи усунення розбіжностей у тлумаченні даної категорії через його уніфікацію у профільних актах законодавства.
Пироженко О. С. Вища юридична освіта: проблемні аспекти визначення змісту поняття у чинному законодавстві / О. С. Пироженко , В. І. Шкурко // Проблеми законності : зб. наук. праць. - Харків : Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, 2018. - Вип. 140. - С. 35-43.
Keywords: Вища освіта, вища юридична освіта, рівень вищої освіти, кваліфікаційний рівень, кваліфікаційні вимоги, помічник адвоката; Higher education, higher legal education, higher education level, qualification level, qualification requirements, assistant lawyer; Высшее образование, высшее юридическое образование, уровень высшего образования, квалификационный уровень, квалификационные требования, помощник адвоката