Соцiально-педагогiчна профілактика мобінгу серед підлітків у шкільному середовищі - Тарасенко, Неллі; Осика, Юлія (My University, 2022)
У тезах репрезентовано суть соцiально-педагогiчної профілактики мобінгу серед підлітків у шкільному середовищі
Keywords: соцiально-педагогiчна профілактика; підлітки; мобінг