Основні підходи до психологічного благополуччя особистості - Джабарова, Лілія (My University, 2019)
В тезах доповіді представлені основні підходи до психологічного благополуччя, що були виділені відповідно предмету визначення. Були виділені: аксіологічний, функціональний, психофізіологічний, емотивний, системний, середовищний підходи.
Keywords: психологічне благополуччя, підходи, емотивний підхід, аксіологічний підхід, функціональний підхід, психофізіологічний підхід, системний підхід, середовищний підхід; psychological well-being, approaches, emotional approach, axiological approach, functional approach, psychophysiological approach, systematic approach, environmental approach; психологическое благополучие, подходы, емотивний подход, аксиологический подход, функциональный подход, психофизиологический подход, системный подход, средовой подход