Виховна компетентність здобувачів вищої освіти під час карантину - Христенко, Дмитро (My University, 2020)
Постановою Кабміну №215 від 11 березня 2020 року на всій території України введено карантин. Вихованцям дитсадків, учням, студентам заборонено відвідувати заклади освіти. Натомість Міністерство освіти і науки України видає Наказ №406, яким зобов‘язує керівників закладів освіти розробити план роботи закладів у час карантину за допомогою дистанційного режиму навчання і забезпечити гнучкий графік роботи для освітян. Додаткових відпрацювань у час поза навчальним роком не передбачається. Отже, час проведення карантину має бути використаний на виконання освітніх програм закладів освіти, зокрема шляхом організації освітнього процесу із використанням технологій дистанційного навчання.
Христенко Д. О. Виховна компетентність здобувачів вищої освіти під час карантину / Д. О. Христенко // Фітнес & Здоров’я : матеріали Х Всеукр. наук.–практ. інтернет-конф. ( м. Харків, 21 квітня 2020 р.) / за заг. ред. О. М. Школи. – Харків, 2020. – С. 33–34
Keywords: ковід, карантин; covid, quarantine; ковид, карантин