Формування готовності майбутніх учителів музики до концертних виступів - Turukina, O. (My University, 2021)
У роботі розкривається специфіка підготовки майбутнього вчителя музики до сценічного виступу, де виконавець зобов’язаний відтворити реальний образ на сцені, який органічно вплітається в музичну тканину твору, розкрити задум композитора, осмислити й зрозуміти музичну дійсність, виявити достатню принциповість, власний погляд на мистецтво.
Turukina O. Формування готовності майбутніх учителів музики до концертних виступів / O. Turukina // Abstracts of III International Scientific and Practical Conference (Lisbon, February 2−5, 2021). - Portugal , 2021. - 300 p.- p. 223−225
Keywords: майбутній учитель музики, підготовка до концертного виступу; future music teacher, preparation for a concert performance; будущий учитель музыки, подготовка к концертному выступлению