Моніторинг професійного розвитку особистості у форматі Болонського процесу - Харківська, Алла (My University, 2007)
У статті аналізується моніторинг якості освіти як один із найефективніших засобів отримання інформації про функціонування освітньої системи в усій її багатогранності на прикладі аналізу тестових систем контролю і самоконтролю, розглядаються їх плюси та мінуси. Також автор зупиняється на питанні визначення критеріїв оцінювання успішності навчання студентів за вимогами кредитно-модульної технології організації навчального процесу на прикладі Харківського гуманітарно-педагогічного інституту.
Харківська А. А. Моніторинг професійного розвитку особистості у форматі Болонського процесу / А. А. Харківська // Питання професійної підготовки фахівців у сучасних педагогічних дослідженнях : зб. наук. пр. / за заг. ред. Г. Є. Гребенюка. – Харків : Стиль-Іздат, 2007. – С. 284–297.
Keywords: моніторинг, тестові завдання різних рівнів, рейтингова оцінка, контроль якості освіти; monitoring, test tasks of different levels, rating assessment, quality control of education; мониторинг, тестовые задания разных уровней, рейтинговая оценка, контроль качества образования