ЗАПРОВАДЖЕННЯ ПРОЕКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ У ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Репко, Інна (My University, 2017)
Проектна технологія має на меті підготовку майбутнього фахівця шляхом раціонального поєднання теоретичних знань з їх практичним використанням і передбачає постановку перед студентами спочатку особистісно вагомої, а у подальшому соціально значущої проблеми, вирішення якої передбачає оволодіння новою інформацією, опанування новими вміннями, здійснення пошукових та дослідницьких дій, узагальнення та аналізу отриманих результатів, формулювання висновків та подальших перспектив.
Репко І. П. Запровадження проектної технології у закладах вищої освіти / І. П. Репко // Education in the field of pedagogy and psychology: prospective and priority directions of scientific research ( 27 листопада-1 грудня 2017 р.).
Keywords: : проектна технологія, соціальна проблема, заклад вищої освіти, дослідницькі дій, перспективи