Науково-дослідницька діяльність здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти освітньої програми Українська мова та література - Демченко, Наталя; Петриченко, Лариса; Чала, Анна (My University, 2020)
Видання містить практичні рекомендації щодо організації навчально- й науково-дослідницької діяльності майбутніх фахівців філологічного профілю, зокрема освітньої програми Українська мова та література. Мета методичних рекомендацій допомогти здобувачам вищої освіти філологічного профілю оволодіти технологією написання рефератів, статей, курсових робіт, підготувати і захистити їх. Видання рекомендоване для здобувачів вищої освіти першого бакалаврського рівня філологічних спеціальностей та викладачів ЗВО.
Науково-дослідницька діяльність здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти освітньої програми Українська мова та література : метод. рекомендації / Уклад.: Н. Демченко, Л. Петриченко, А. Чала. Харків : ФОП Петров В. В., 2020. 92 с.
Keywords: технологія написання рефератів, статей, курсових робіт, підготувати і захистити їх