Педагогічні умови підготовки майбутнього вчителя до особистісно орієнтованого навчання молодших школярів - Штепула, М. (My University, 2019)
Незважаючи на інтенсифікацію досліджень у галузі підготовки освітянських кадрів та впровадження ідей гуманістичної освітньої парадигми у практику роботи загальноосвітньої школи , питання формування підготовки майбутніх учителів початкової школи до особистісно орієнтованого навчання молодших школярів ще не стали предметом спеціального вивчення науковців.
Штепула М. М. Педагогічні умови підготовки майбутнього вчителя до особистісно орієнтованого навчання молодших школярів : пояснювальна записка до магістерської роботи спеціальності 013 "Початкова освіта" / М. М. Штепула ; наук. керівник О. О. Бабакіна. - Харків, 2019. – 109 с.
Keywords: особистісно орієнтоване навчання, педагогічні умови, підготовка вчителя, майбутній педагог, молодші школярі; personality-oriented education, pedagogical conditions, teacher training, future teacher, junior schoolchildren; личностно ориентированное обучение, педагогические условия, подготовка учителя, будущий педагог, младшие школьники