Розвиток професійної компетентності майбутнього спеціаліста шляхом розв’язування логічних задач - Колесник, Л. (My University, 2020)
Методичні рекомендації укладено відповідно до вимог освітньо-професійної програми підготовки фахівців за спеціальністю 013 Початкова освіта.. У роботі визначено розвиток професійної компетентності майбутніх фахівців шляхом розв’язування логічних задач в закладах фахової передвищої освіти Розглянуто практичні підходи до реалізації даного питання. Рекомендовано викладачам математики закладів фахової передвищої освіти та учителям закладів загальної середньої освіти
Розвиток професійної компетентності майбутнього спаціаліста шляхом розв’язування логічних задач / Л. Д. Колесник; Красноградський педагогічний фаховий коледж Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Красноград: Мерзлікін М.М., 2020. – 55 с.
Keywords: початкова освіта, математика, логічні задачі; primary education, mathematics, logical problems; начальное образование, математика, логические задачи