Зростання ролі лінгвістичних та лінгводидактичних навчальних дисциплін у сучасних суспільно-історичних обставинах - Крехно, Тетяна (My University, 2019)
У тезах акцентовано на важливості виважених стратегій мовної освіти на тлі зростаючої конфліктогенності сучасного глобалізованого світу.
Крехно Т. І. Зростання ролі лінгвістичних та лінгводидактичних навчальних дисциплін у сучасних суспільно-історичних обставинах / Т. І. Крехно // Наука та технології в епоху інформаційного суспільства: зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., Бордо, Франція, 3 березня 2019 р. – Бордо : OP Plateforme scientifique europeenn, 2019. – Т. 5. – С. 98–99.
Keywords: інформаційна революція, мова, самоідентифікація, лінгводидактика; information revolution, language, self-identification, linguodidactic; информационная революция, язык, самоидентификация, лингводидактика