Методичні прийоми формування вокально-виконавських здібностей майбутнього вчителя музичного мистецтва - Башевський, Єлисей; Смольнікова, Ніна (My University, 2023)
Процес формування вокально-виконавських здібностей майбутнього вчителя музичного мистецтва набуває важливого значення у становленні всебічно розвиненої особистості. Зокрема вокальне навчання, яке є одним з ефективних засобів, що дозволяють розкрити якості творчої, здатної до культурного саморозвитку і самовизначення особистості
Башевський Є. В. Методичні прийоми формування вокально-виконавських здібностей майбутнього вчителя музичного мистецтва / Є. В. Башевський, Н. Ф. Смольнікова // Scientific research in the modern world Proceedings of the 6th International scientific and practical conference (Toronto, Canada 6-8.04.2023). – Toronto, : Perfect Publishing, 2023. – P. 300–304.
Keywords: методи вокального виховання, співацьке дихання, розспівування