Формування культури самоорганізації майбутніх педагогів як педагогічна проблема - Петриченко, Лариса (My University, 2018)
Сучасне суспільство потребує якісної освіти. Сучасна школа потребує вчителя нового типу, який володіє фаховою підготовкою, здатний об’єктивно осмислювати педагогічні явища та факти, творчо сприймати дійсність. Для визначення особливостей процесу формування культури самоорганізації особистості, зокрема, майбутнього вчителя початкових класів, важливе значення має урахування філософських, психологічних і педагогічних підходів до розуміння сутності цього унікального явища.
Петриченко Л. О. Формування культури самоорганізації майбутніх педагогів як педагогічна проблема / Л. О. Петриченко // Інноваційні наукові дослідження у галузі педагогіки та психології : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Запоріжжя, 2-3 лютого 2018 р. – Запоріжжя : Класич. Приват. Ун-т, 2018. – С. 53–55.
Keywords: Сучасне суспільство,якісна освіта, формування культури самоорганізації особистості, вчитель початкових класів