ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ДИДАКТИЧНИХ ІГОР У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ - Потапова, Наталя; Отрошко, Тетяна (My University, 2019)
У статті висвітлюється проблема впровадження дидактичних ігор у навчально-виховний процес підготовки вчителів при викладанні педагогіки. Проаналізовано умови ефективної організації навчальних ігор. Увага акцентується на методиці проведення гри: її етапах, ролях, у яких має виступати викладач. Подаються приклади організації дидактичних ігор у поєднанні з дискусією для занять з педагогіки. Їх доцільно застосовувати при перевірці знань студентів та подачі нового матеріалу.
Потапова Н. В. Особливості використання дидактичних ігор у процесі підготовки майбутніх учителів / Н. В. Потапова, Т. Ф. Отрошко // Інноваційна педагогіка : наук. журнал. – Одеса: ПНД ін-т економіки та інновацій, 2019. – Вип. № 9. – Т. 2. – С. 109–112.
Keywords: дидактична гра, імітація, поєднання навчальної гри з дискусією, імітаційна лекція, заняття з педагогіки; educational game, imitation, educational game and discussion combination, imitational lecture, pedagogy lessons; дидактическая игра, имитация, сочетание учебной игры с дискуссией, имитационная лекция, занятия по педагогике