Використання інформаційно-комунікаційних технологій при вивченні математики - Талавиря, Карина; Дригач, Тетяна (My University, 2017)
Застосовуючи ІКТ-технології, вчитель не тільки дає знання, але ще й показує їх межі, навчає школярів прийомам обробки інформації, різних видів діяльності; зіштовхує учня з проблемами, вирішення яких лежать за межами досліджуваного курсу, що націлює їх на пошуки нестандартних рішень, на самоосвіту; завдяки такій роботі учень зможе максимально розкритися, показати всі свої можливості та здібності, проявити і розвинути свої таланти.
Талавиря К. О. Використання інформаційно-комунікаційних технологій при вивченні математики / К. О. Талавиря, Т. Г. Дригач // Гуманітарні науки: нові вирішення : матеріали III науково-практ. конф. (м. Краматорськ, 22 лютого 2017 р.). – Вінниця : ТОВ Нілан-ЛТД, 2017. – С. 46–49.
Keywords: комунікаційні технології, інформаційні технології, математика