МІЖДИСЦИПЛІНАРНИЙ ДИСКУРС СУЧАСНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ НА СТИКУ ПСИХОЛОГІЇ ТА ЕКОНОМІКИ - Сидоренко, Юлія (My University, 2019)
Предметом дослідження публікації є теоретичні економічної психології, зокрема, її сутності та дефініції, розбір відмінностей економічного та психологічного поглядів на споживчу поведінку, завдання, принципи та сучасні напрямки розвитку економічної психології.
Сидоренко Ю. В. Міждисциплінарний дискурс сучасних досліджень на стику психології та економіки / Ю. В. Сидоренко // Європейський вектор модернізації економіки : креативність, прозорість та сталий розвиток : матеріали XІ Міжнар. наук.-практ. конф. до 90-річчя Харків. нац. ун-ту будівництва та архітектур (м. Харків, 28-29 травня 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 105–107.
Keywords: економіка, психологія, економічна психологія, поведінка споживача, реклама, господарюючі суб’єкти, фактори споживчої поведінки; economics, psychology, economic psychology, consumer behavior, advertising, business entities, factors of consumer behavior; экономика, психология, экономическая психология, поведение потребителя, реклама, хозяйствующие субъекты, факторы потребительского поведения