Впровадження сучасних реабілітаційних технологій для покращення біомеханіки рухів на заняттях з фітнесу - Школа, Олена; Фоменко, Олена; Пелешенко, Ігор (My University, 2025)
В статті розглядається сучасний фітнес, який вимагає впровадження новітніх методів для покращення не лише фізичних результатів, але й для запобігання травмам та їх відновлення. Одним із ключових напрямків цієї роботи є покращення біомеханіки рухів, що сприяє ефективному відновленню після травм, знижує ризик нових пошкоджень і забезпечує оптимальне навантаження на суглоби та м’язи.
Keywords: реабілітація; технології; біомеханіка рухів; фітнес; rehabilitation; technologies; biomechanics of movements; fitness