Інтеграційні аспекти розвитку педагогічної освіти: реалії та перспективи - Пономарьова, Галина; Харківська, Алла; Петриченко, Лариса; Молчанюк, Ольга; Каденко, Ірина; Кравченя, Альона (My University, 2018)
У монографії висвітлено сучасні реалії розвитку педагогічної освіти; представлено теоретико-методологічні засади інтеграції природничих і педагогічних дисциплін у процесі формування професійної компетентності майбутніх учителів біології та обґрунтовано й розроблено модель процесу формування професійної компетентності майбутніх учителів біології на основі інтеграції природничих і педагогічних дисциплін. Монографія стане у нагоді студентам, магістрам, аспірантам та викладачам закладів вищої освіти.
Інтеграційні аспекти розвитку педагогічної освіти : реалії та перспективи : монографія / Г. Ф. Пономарьова, А. А. Харківська, Л. О. Петриченко, О. В. Молчанюк, І. В. Каденко, А. О. Кравченя; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків, 2018. – 371 с.
Keywords: професійна компетентность майбутніх учителів, нтеграції природничих і педагогічних дисциплін.