Методи і форми підготовки здобувачів освіти до науково-дослідницької діяльності в умовах дистанційного навчання - Краснова, Анна; Ярославцева, Мілена; Пєхарєва, Світлана (My University, 2020)
У статті розглянуто проблему використання методів та форм у підготовці здобувачі освіти до науково-дослідницької діяльності в контексті дистанційного навчання. Виходячи з аналізу досвіду з проблеми організації науково-дослідницької діяльності студентів, виділено методи та форми організації наукової діяльності здобувачів освіти на електронних платформах. Наведено результати дослідження ціннісних орієнтацій студентів, які сприяють активізації науково-дослідницької діяльності.
Краснова А. В. Методи й форми підготовки здобувачів освіти до науково-дослідницької діяльності в умовах дистанційного навчання / А. В. Краснова, М. І. Ярославцева, С. В. Пєхарєва // Інноваційна педагогіка : наук. журнал / Причорноморський науково-дослідний ін-т економіки та інновацій. – Вид. дім «Гельветика», 2020. – Вип. 28. – С. 165–168.
Keywords: науково-дослідницька діяльність, дистанційна освіта, форми і методи підготовки до науково-дослідницької діяльності, здобувачі освіти; scientific-research activity, distance education, forms and methods of preparation for research activities, students; научно-исследовательская деятельность, дистанционное образование, формы и методы подготовки к научно-исследовательской деятельности, соискатели образования