Управління підготовкою студентів до використання ігрових технологій в початковій школі - Демченко, В. (My University, 2019)
У навчальному процесі вчитель створює умови для розвитку раціонального і продуктивного розвитку мислення учнів, обирає з цією метою доречний зміст навчального матеріалу , форми й методи роботи. Одним з таких підходів є використання ігрових технологій , успішність упровадження яких обумовлюється специфічними умовами включення учнів у запропоновані види діяльності. У зв'язку із цим виникає потреба в удосконаленні процесу формування системи професійної , засвоєння студентами суті та особливостей упровадження у навчальний процес ігрових технологій.
Демченко В. П. Управління підготовкою студентів до використання ігрових технологій в початковій школі : пояснювальна записка до магістерської роботи спеціальності 073 "Менеджмент" / В. П. Демченко ; наук. керівник С. Б. Беляєв. - Харків, 2019. - 111 с.
Keywords: управління, процес підготовки, ігрові технології, початкова школа, підготовка студентів; management, training process, game technologies, primary school, student training; управление, процесс подготовки, игровые технологии, начальная школа, подготовка студентов