ТЕХНОЛОГІЯ ФОРМУВАННЯ ХУДОЖНЬО-ЕСТЕТИЧНОГО СМАКУ ДІТЕЙ МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ ЗАСОБАМИ РЕГІОНАЛЬНОЇ КУЛЬТУРНО-ІСТОРИЧНОЇ СПАДЩИНИ - Блудова, Юлія (My University, 2017)
У статті проведений аналіз нормативно-правових документів та психолого-педагогічної літератури, щодо проблеми естетичного виховання та необхідність вивчення регіональної культурно-історичної спадщини при формування художньо-естетичного смаку молодших школярів. Обґрунтовано теоретичні засади розробки технології формування художньо-естетичного смаку дітей молодшого шкільного віку засобами регіональної культурно-історичної спадщини.
Блудова Ю. О. Технологія формування художньо-естетичного смаку дітей молодшого шкільного віку засобами регіональної культурно-історичної спадщини / Ю. О. Блудова // Імідж сучасного педагога. – Полтава, 2017. – № 1 (170). – С. 45–48.
Keywords: технологія, естетичне виховання, художньо-естетичний смак, регіональна культурно-історична спадщина; technology, aesthetic education, artistic and aesthetic taste, the regional cultural and historical heritage; технология, эстетическое воспитание, художественно-эстетический вкус, региональная культурно-историческое наследие