Опитування як ефективна форма контролю у процесі підготовки майбутніх учителів іноземних мов у закладах вищої педагогічної освіти України наприкінці ХХ ст. - Панченко, Віолетта Володимирівна; Бахмат, Л. В. (My University, 2022)
Розглянуто переваги на недоліки опитування як форми контролю у процесі іншомовної підготовки майбутніх учителів іноземних мов на основі аналізу реального досвіду викладачів закладів вищої педагогічної освіти України The publication is devoted to considering the advantages and disadvantages of the interview as a form of control in the process of foreign language training of future foreign languages teachers based on the analysis of the real experience of teachers of Ukrainian higher pedagogical education institutions.
Панченко В. В. Опитування як ефективна форма контролю у процесі підготовки майбутніх учителів іноземних мов у закладах вищої педагогічної освіти України наприкінці ХХ ст. // В. В. Панченко, Л. В. Бахмат // Психологія та педагогіка: необхідність впливу науки на розвиток практики в Україні: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. ( м. Львів, 25–26 лютого 2022 р. ). Львів : ГО «Львівська педагогічна спільнота», 2022. – С. 38-41
Keywords: контроль, педагогічна освіта, майбутні вчителі іноземних мов; control, pedagogical education, future foreign language teachers