Освітньо-мистецький альманах кафедри фортепіано: практика та досвід : альманах. - Цуранова, Оксана; Бесшапошникова, Тетяна; Школьнік, Серафима; Булгакова, Валентина; Погода, Олена; Лосєва, Олена; Аржанухіна, Світлана; Овчарова, Ірина; Шумська, Ольга; Бившева, Тамара; Заря, Лариса; Овчаренко, Ліліана; et al. (My University, 2020)
Освітньо-мистецький альманах кафедри фортепіано укладений до 100-річчя Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. Видання складається з двох розділів, що відображають роботу викладачів кафедри у позааудиторній діяльності. До першого розділу ввійшли 18 авторських сценаріїв освітньо-мистецьких заходів, проведених викладачами кафедри фортепіано. Сценарії, що розміщені за тематичними напрямами, відрізняються змістовною різноманітністю та доступністю щодо практичної реалізації. Кожний сценарій – це зразок творчості педагога-практика, що ґрунтується на багаторічному професійному досвіді роботи і може бути використаний як приклад-зразок для майбутніх учителів музичного мистецтва під час підготовки до практичної діяльності.
Освітньо-мистецький альманах кафедри фортепіано: практика та досвід : альманах / Т. В. Бесшапошникова, С. Я. Школьнік, В. А. Булгакова та ін.; за заг. ред. О. О. Цуранової ; Комун. закл. «Харків. гуманітар.-пед. акад.» Харків. облради. – Харків, 2020. – 223 с.
Keywords: поза аудиторні заходи, виховна робота, педагогічна практика, освітньо-мистецькі заходи; extracurricular activities, educational work, pedagogical practice, educational and artistic activities; вне аудиторные мероприятия, воспитательная работа, педагогическая практика, образовательно-художественные мероприятия