Основи соціальної роботи в пенітенціарній системі України : словник-довідник термінів і понять - Анголенко, Валентина; Цибуліна, Ірина (My University, 2020)
Навчальне видання підготовлено відповідно до вимог навчальної програми з дисципліни «Пенітенціарна педагогіка та психологія». Видання розраховане на здобувачів вищої освіти, науково-педагогічних працівників, соціальних працівників, працівників служби пробації, працівників пенітенціарної системи України. Термінологічний словник з пенітенціарної педагогіки та психології підготовлений на основі сучасних джерел : енциклопедичних словників, довідників з педагогіки та психології, окремих авторських праць і статей. Словник є спробою відобразити сучасний стан пенітенціарної педагогіки та психології в термінологічному контексті, надати рекомендації читачам щодо орієнтування в сучасній термінологічній і довідковій літературі. Словник складається з 582 термінів і понять.
Основи соціальної роботи в пенітенціарній системі України : словник-довідник термінів і понять / уклад.: В. В. Анголенко, І. В. Цибуліна. – Харків, 2020. – 127 с.
Keywords: пенітенціарна педагогіка та психологія, служба пробації, соціальна робота з засудженими, соціально-виховна робота; penitentiary pedagogy and psychology, probation service, social work with convicts, social and educational work; пенитенциарная педагогика и психология, служба пробации, социальная работа с осужденными, социально-воспитательная работа