Особливості адаптації майбутніх вчителів музичного мистецтва без початкового музичного досвіду в середовищі закладу вищої освіти - Жога, Руслан (My University, 2022)
В тезах розглядається питання адаптації майбутніх вчителів музичного мистецтва без початкового музичного досвіду в середовищі закладу вищої освіти. Відмічено, що нове соціальне середовище ускладнює процес адаптації та органічне включення в освітній процес здобувачів освіти. Зазначено, що особливе ускладнення викликає відсутність у вступників початкового музичного досвіду. Акцентовано на необхідності створення середовищних умов відповідно до адаптивних проблем вступників на музичні факультети педагогічних закладів вищої освіти без початкового музичного досвіду.
Жога Р. А. Особливості адаптації майбутніх вчителів музичного мистецтва без початкового музичного досвіду в середовищі закладу вищої освіти / Р. А. Жога // Адаптивні процеси в освіті : зб. матеріалів тез доповідей 3-ої Міжнар. наук. літньої онлайн-школи (Київ-Харків 05.07.2022 року). – Київ ; Харків, 2022. – Вип. 2(5). – С. 47–49.
Keywords: адаптація, адаптивні процеси, освітнє середовище, музично-педагогічна освіта