Методичні настанови щодо підготовки та оформлення кваліфікаційної роботи бакалавра - Руднік, Денис; Хряпін, Едуард; Свистун, Геннадій; Квітковський, Віктор (My University, 2022)
Методичні настанови містять загальні правила та вимоги до написання та оформлення кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня бакалавра з історичної тематики, методику роботи з науковою літературою та історичними джерелами, наведено структурні елементи кваліфікаційної роботи, вимоги до наукового дослідження, процедуру захисту та критерії оцінювання роботи. Видання призначене для здобувачів спеціальності 032 Історія та археологія та усіх, хто цікавиться історією
Методичні настанови щодо підготовки та оформлення кваліфікаційної роботи бакалавра : для здобувачів освітнього ступеня бакалавра спец. 032 Історія та археологія / [уклад. : Д. Г. Руднік, Е. О. Хряпін, Г. Є. Свистун В. І. Квітковський] ; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків, 2022. – 70 с.
Keywords: кваліфікаційна робота, бакалаври, історія; qualifying work, bachelors, history