Використання виховного потенціалу кіномистецтва у підготовці майбутніх фахівців соціальної сфери - Андреєва , Марія (My University, 2023)
Підґрунтям для аналізу можливостей використання кіномистецтва в організації виховної роботи з майбутніми фахівцями соціальної сфери стануть: аналіз педагогічної, психологічної, соціально-педагогічної і філософської літератури, визначення ключових понять досліджуваного феномену; закони, постулати, принципи загально філософського значення, загальнонаукові та конкретно наукові методологічні підходи до дослідження; правила логічного висновку – закономірності досліджуваного явища; понятійно-категоріальний апарат дослідження; принципи, на основі яких будується авторська педагогічна концепція
Keywords: кіномистецтво; підготовка майбутніх фахівців соціальної сфери; соціальні працівники; виховання; виховання у закладах вищої освіти; cinematography; training of future specialists in the social sphere; social workers; education; education in institutions of higher education