ФУНКЦІЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ТА ЗАСІБ ЇХ ВИВЧЕННЯ - Джабарова, Лілія (My University, 2017)
В тезах доповіді розглядається проблема ідентичності особистості. Описуються запропоновані науковцями Adams and Marshall функції ідентичності: структурна, орієнтовна, цільова, гармонійна та самоконтролююча. Представлений метод дослідження функцій ідентичності.
Джаббарова Л. В. Функції ідентичності та засіб їх вивчення / Л. В. Джаббарова // Інноваційні наукові дослідження в сфері соціології, психології та політичних наук : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (Sladkovicovo, 10-11marec 2017). – Sladkovicovo, Slovak Republik, 2017. – С. 61–64.
Keywords: ідентичність, функції ідентичності, структурна функця, орієнтовна, цільова, гармонійна, оптимальне почуття ідентичності, 5-ти факторна модель; identity, identity functions, structural function, orientation, target, harmonious, optimal sense of identity, 5-factor model; идентичность, функции идентичности, структурная функция, ориентировочная функция, целевая функция, гармоничная функция, самоконтролирующая функция, оптимальное чувство идентичности, 5-ти факторная модель