Удосконалення навчання волейболу учнів закладів загальної середньої освіти - Ремзі, Ірина; Рєпін, А. (My University, 2019)
У тезах розглянуто питання щодо удосконалення навчання волейболу учнів закладів загальної середньої освіти У роботі досліджено методику навчання волейболу учнів закладів загальної середньої освіти, підвищити ефективність уроку волейболу шляхом удосконалення методів і прийомів навчання основам гри у волейбол.
Ремзі І. В. Удосконалення навчання волейболу учнів закладів загальної середньої освіти / І. В. Ремзі, А. С. Репін // Сучасні тенденції та перспективи гармонійного розвитку учнівської та студентської молоді в умовах ступеневої освіти : матеріали Х Всеукр. наук.-практ. Internet-конф. (м. Харків 15.04.2019 р.). – Харків, 2019. – С. 55-58.
Keywords: Волейбол, учні, заклади загальної середньої освіти. технічні прийоми та тактичніи дії; Volleyball, students, general secondary education, techniques and tactics; Волейбол, ученики, учреждения общего среднего образования. технические приемы и тактичные действия