Імпровізація як вид творчої діяльності - Тищик, Вадим; Плаксіна, Олена (My University, 2024)
У статті розглядається імпровізація як невід’ємна складова творчості, оскільки імпровізація є важливим та специфічним елементом творчості, внаслідок чого може бути структурована в самостійну категорію сучасної естетики. Досліджувана проблематика видається особливо актуальною, оскільки феномен імпровізації у різних видах мистецтва незаперечний.
Keywords: імпровізація, творча діяльність, танцювальна імпровізація, акторська майстерність, педагогічна імпровізація, образотворче мистецтво; творча діяльність; танцювальна імпровізація; акторська майстерність; педагогічна імпровізація; образотворче мистецтво; improvisation; creative activity; dance improvisation; acting skills; pedagogical improvisation; visual arts