Формування здорового способу життя студентів - Сичов, Дмитро; Сініченкова, А.; Журавель, О. (My University, 2018)
Підготовку висококваліфікованих фахівців необхідно зміцнювати і формувати здоровий спосіб життя, сприяти працездатності студентської молоді. Організована пропаганда медичних і гігієнічних знань сприяє зниженню рівня захворювань, і допомагає виховувати міцне покоління. У формуванні здорового способу життя найважливішою повинна стати роль освітніх програм, спрямованих на збереження і зміцнення здоров'я студентів, формування активної мотивації турботи про своє здоров'я і здоров'я.
Сичов Д. В. Формування здорового способу життя студентів / Д. В. Сичов, А. С. Сініченкова, О. С. Журавель // Сучасний стан проблеми фізичної культури та здоров’я нації : матеріали VI Всеукр. наук.-практ. конф. – Харків; Маріуполь. – 2018. – С. 24-26.
Keywords: Здоровий спосіб життя, студенти; Healthy lifestyle, students; Здоровый образ жизни, студенты