Особливості вдосконалення техніки бігу на середні дистанції. - Шестерова, Людмила; Козарь, Сабіна (My University, 2024)
В роботі розкриваються технічні характеристики бігу на середні дистанції. Наводяться помилки, які виникають в процесі підготовки спортсменів, та шляхи їх усунення.
Шестерова Л. Є., Козарь С. С. Особливості вдосконалення техніки бігу на середні дистанції / Шестерова Л. Є., Козарь С. С. // Актуальні питання фізичного виховання, спорту, здорового способу та якості життя різних верств населення : зб. тез II Всеукр. наук.-практ. конф. (електронне видання), 22 березня 2024 року. – Харків : Нац. аерокосміч. Ун-т імені М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», 2024. – С. 299-302.
Keywords: Біг на середні дистанції, вправи, підготовленість, помилки, техніка; Middle-distance running, exercises, preparedness, mistakes, technique