Інтерактивні технології навчання в процесі професійної підготовки майбутніх вчителів фізичної культури - Школа, Олена (My University, 2021)
В статті отримані результати опитування серед студентів факультету фізичного виховання та мистецтв Комунальному закладі «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. Виявлено, що у закладі вищої освіти існують об’єктивні соціальні та освітні умови для введення інтерактивних форм навчання. Переважна більшість кількість студентів хочуть брати участь у цьому дослідженні, активація якої забезпечить пізнавальний процес. З метою виконання завдань дослідження було проведено соціологічне обстеження 442 студентів факультетів цього закладу освіти.
Школа О. М. Інтерактивні технології навчання в процесі професійної підготовки майбутніх вчителів фізичної культури / О. М. Школа // Вісник ЛНУ імені Тараса Шевченка. Педагогічні науки, 2021. – № 2 (340). – Ч. І. – С. 252–260.
Keywords: студенти, інтерактивні технології, навчання, фізична культура, вчитель; students, interactive technologies, education, physical culture, teacher; студенты, интерактивные технологии, обучение, физическая культура, учитель