Педагогіка - Пономарьова, Галина; Толмачова, Ірина (My University, 2017)
У словнику запропоновано тлумачення термінів та базових понять педагогіки, зібрано традиційні педагогічні терміни, а також розкрито актуальні поняття теорії виховання та дидактики. Призначений для студентів, аспірантів та викладачів закладів вищої освіти. Словник буде корисний різним категоріям педагогічних працівників, а також усім, хто цікавиться проблемами освіти.
Педагогіка : словник термінів і понять / уклад. : Г. Ф. Пономарьова,І. М. Толмачова. – Харків : ТОВ «ДІСА ПЛЮС», 2017. – 148 с.
Keywords: педагогіка, словник, терміни, поняття; педагогика, словарь, термины, понятия; pedagogy, vocabulary, terms, concepts