Дистанційне навчання як засіб стимулювання самоосвіти майбутніх бакалаврів біології - Упатова, Ірина (My University, 2020)
У тезах проаналізовано позитивний досвід і проблеми упровадження інформаційних технологій в освітню практику, що пов’язано з оновленням методик і підходів до реалізації дистанційного навчання в закладах вищої освіти. Зазначено, що доцільність упровадження дистанційного навчання очевидна, оскільки обумовлена можливістю створення умов для реалізації фахового потенціалу. Доведено, що ефективність дистанційного навчання залежить від його організації, змісту, управління самостійною діяльністю здобувачів освіти та своєчасного виявлення їх реальних навчальних можливостей, а також від ефективної взаємодії всіх учасників освітнього процесу
Упатова І. П. Дистанційне навчання як засіб стимулювання самоосвіти майбутніх бакалаврів біології / І. П. Упатова // Теорія і практика реалізації сучасних педагогічних методик та технологій в освіті : матеріали Всеукр. наук.-метод. конф.(Харків, 19–20 листопада 2020 р.). – Харків : ФОП Бровін О. В., 2020. – С. 344 –346.
Keywords: дистанційне навчання, самоосвіта, майбутні бакалаври біології