Цифровізація як фактор удосконалення системи освіти - Клєба, Анна (My University, 2022)
У роботі визначено, що цифровізація — це використання даних та впровадження цифрових технологій; перехід на цифровий спосіб звʼязку, запису та передачі даних за допомогою цифрових пристроїв. Виділені основні джерела цифровізації, Освітній процес стає більш доступним та гнучким, створюються комфортні умови для саморозвитку, ефективного навчан¬ня та кар’єрного зростання
Клєба А. І. Цифровізація як фактор удосконалення системи освіти / А. І. Клєба // Інноваційні трансформації в сучасній освіті: виклики, реалії, стратегії : зб. матеріалів ІV Всеукр. наук.-практ. онлайн-форуму ( Київ, 27 жовтня 2022 р.). – Київ : Національний центр «Мала академія наук України», 2022. – С. 276–278.
Keywords: цифровізація, інформаційні технології, мережа Інтернет, освітній процес; digitization, information technologies, Internet network, educational process